5th Anniversary Tasneem
Limited Edition Box

hilangkan batuk kahak baby

SEMPENA TASNEEM NATUREL 5TH ANNIVERSARY

Set Newborn ini adalah gabungan balm T Rub dan CF Rub. Kombo balm Tasneem ini paling popular dan kini didatangi dengan kotak edisi terhad. Pasti buat ramai jatuh hati!

IDEA UNTUK JADIKAN HADIAH PADA INSAN ISTIMEWA

Paling best, ada hadiah istimewa juga kami sertakan untuk anda. Bolehlah hadiahkan kepada yang tersayang atau kepada kawan-kawan yang baru bersalin. Tentu menjadi hadiah yang begitu bermakna!

Cantik, kan?

FUNGSI CF RUB DAN T RUB

CF Rub dan T Rub sememangnya keperluan yang wajib ada di setiap rumah, terutamanya buat yang ada anak kecil.

Set Newborn ini membantu ramai ibu bapa di saat tak terduga terutamanya pada waktu tengah malam buta.

cara hilangkan batuk selsema baby

Testimoni CF Rub

"CF Rub paling best pernah saya guna untuk sembuhkan batuk demam selsema anak. Ada anak kecik ni toksah cakap lah, tetiba je batuk, selsema. Tapi saya tak risau dah sebab dah jumpa yang serasi. Memang standby je balm ni, sangat berkesan untuk anak saya. Rugi kalau ibu tak cuba"

Puan Muna, Penang

baby batuk selsema
bayi baru lahir kembung perut

Testimoni T Rub

"T Rub saya guna setiap kali tukar lampin anak, Kulit dia sensitif kalau sapu minyak telon y***. Kulit jadi menggelupas. After guna T Rub dah ok dan tak risau nak sapu kerap. Yang penting, kembung perut baby dah makin baik dan tak meragam macam sebelum ni"

Puan Ain, Malaysia

bayi kembung perut

HANYA DARI BAHAN SEMULAJADI

APA YANG SPECIAL PROMO KALI NI?

✅ Dapat face towel gebu gebas tau! Kita ada 3 pilihan warna yang sweetttt sangat.

✅ Berpeluang untuk menang cincin emas. Ada 10 cabutan bertuah!

✅ Disertakan wish card yang boleh dihantar kepada penerima sebagai wakil diri anda!

BERAPA HARGA SET 5TH ANNIVERSARY NI?

Anda akan terima 1 box yang cantik dengan color yang melting dan sesuai untuk baby. Dalam kotak edisi terhad ni ada :

👉 CF RUB – sesuai untuk keringkan selsema, cairkan kahak dan kawal suhu badan semasa demam

👉 TRUB – bagus untuk anak yang kembung berhari2 sampai tak boleh tidur, sembelit dan cirit birit

👉 WISH CARD

👉 TUALA MUKA

👉 PELUANG MENANG CINCIN

balm tasneem untuk newborn

TUNGGU APA LAGI?

PILIH SAJA EJEN YANG BERDEKATAN DENGAN ANDA DI BAWAH INI

Ain Aziz, Ejen di Ipoh Perak >>>

Salina, Ejen di Bukit Mertajam Penang >>>

Mia Sowi, Ejen di Simpang Pulai Perak >>>

Hatiyah , Ejen di Tasek Gelugor Penang >>>

Suhaila, Ejen di Cheras Kuala Lumpur >>>