7 SEBAB WAJIB CUBA TASNEEM NATUREL LIMITED EDITION MERDEKA BOX

7 SEBAB WAJIB CUBA TASNEEM NATUREL LIMITED EDITION MERDEKA BOX

1. Pit pit bunyi hon dari your courier. Once korang dah koyak parcel, akan terpegun dengan design kotak yang elegant! Ada elemen patriotik sebab ia dikeluarkan sempena Hari Malaysia 16 September.

2. Pada kotak yang ada gambar bendera Malaysia, pada bahagian belakang dicetak nama item, cara guna dan ESSENTIAL OIL yang dijadikan bahan dalam setiap produk Tasneem Naturel.

3. Bila dah buka kotak, ada 5 item yang sangat comel. 4 botol balm, iaitu CF Rub, T Rub, Calm Time Balm, Sleep Time Balm. Manakala 1 botol blend oil, Migraway, diberi secara PERCUMA.

4. Saya yakin, korang akan sambar MIGRAWAY terlebih dahulu. Just buka penutup botol yang berwarna hitam, waktu ni korang dah boleh bau aroma best. Titis atas tapak tangan, deep inhale. Dan, korang akan rasa rileks dan tenang.

5. Lebihan di tapak tangan boleh sapu pada dahi dan leher. Korang akan rasa sejuk2 berangin. Of course, boleh hilang sakit kepala sebab ada EO Lavender, Peppermint, Lemon dan Citronella.

6. Kemudian, korang akan tumpu pula pada 4 jenis balm Tasneem Naturel yang berlainan fungsi untuk anak2. Once dah calit, korang akan rasa tekstur balm yang lembut dan padat.

7. Bila balm dah sapu pada baby, korang notice yang baby tak ada tunjuk signal tak best. Sebab balm ni tak panas dan tak pijar. Then, as mom korang akan suka sangat dengan balm sebab ia tak melekit dan tak berminyak.

So, by time, korang akan rasa best dan enjoy sangat dengan Limited Edition Merdeka Box ni. Bukan saja untuk baby, tapi untuk ibu juga. Promo terhad dah dilancarkan pada 16 Sept 2020 pada jam8 pagi.

Satu box ini harga asal RM196. Tapi untuk promosi hanya RM176 dan PERCUMA 1 botol Migraway.Lets secure your box with me by today!

Anak Tantrum! Ini Antara Kesilapan Yang Kerap Ibu Bapa Lakukan. Nombor 4 Point Paling Win

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge