Staf Klinik Stress Anak Susah Tidur, Kini Menjadi Ejen Tasneem Naturel Yang Aktif Di Temerloh

Staf Klinik Stress Anak Susah Tidur, Kini Menjadi Ejen Tasneem Naturel Yang Aktif Di Temerloh

Nama saya Nurul Izzaty. Boleh panggil Nurul. Saya merupakan ejen Tasneem Naturel yang sah di kawasan Temerloh Pahang. Sebagai pengguna produk Tasneem Naturel, insya Allah saya akan bercerita mengenai kebaikan dan keberkesanan mengenai kesemua produk Tasneem Naturel.

Sebelum saya kenal Tasneem Naturel, saya selalu stress nak melayan ragam dan rengekan anak setiap kali nak tidur. Tapi, semenjak menggunakan balm dari Tasneem Naturel ni, Alhamdulillah, stress saya semakin berkurangan.

Insya Allah, saya akan memberi respon mesra kepada pelanggan.

Saya Pasti Ajar Cara Yang Betul

Jangan main sapu je balm ikut suka. Ada cara yang betul untuk sapu balm agar keberkesanan produk tersebut terserlah.

Sebagai ejen Tasneem Naturel, saya nak pelanggan berpuas hati dalam menggunakan produk Tasneem Naturel. Selain itu, saya ingin membuktikan bahawa saya merupakan ejen aktif Tasneem Naturel di Temerloh yang terbaik.

Boleh COD Tak ?

Eh mestilah boleh ! Saya akan pastikan pelanggan saya mendapat produk Tasneem Naturel dengan selamat. Kawasan COD saya adalah di sekitar Temerloh, Mentakab dan bandar Jengka. Hubungi Saya Segera ! Untuk pertanyaan lanjut anda boleh hubungi saya melalui call atau Whatsapp.

Jaminan kami

Tasneem Naturel merupakan syarikat yang menghasilkan produk bayi menggunakan bahan semulajadi dan essential oil. Ia mesra bayi dan boleh dijadikan sebagai keperluan bayi baru lahir.

Mengapa saya?

Saya merupakan ejen Tasneem Naturel yang jujur dan amanah. Sebagai seorang ibu, saya amat memahami kesukaran ibu-ibu lain dalam mencari produk terbaik buat si comel anda. Jadi saya ingin membantu ibu di luar sana yang mengalami masalah tersebut.

Penghantaran

Sebagai pelanggan, anda boleh memilih utk COD (area Temerloh, Mentakab dan Bandar Pusat Jengka). Anda juga boleh minta saya pos barang anda. Kami menggunakan khidmat pos laju.

Pembayaran

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank atau cash.

Hubungi  : 

Nurul Izzaty (Nurul)

SMS & Whatsapp: 013-5957499

Email: izzatybasri92@gmail.com 

FbNurul Izzaty Yuyu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge