Stress Bayi Baru Lahir Meragam Menyebabkan Wanita Prihatin Ini Ingin Bantu Ibu Lain Kawal Emosi Dengan Tasneem Naturel

Stress Bayi Baru Lahir Meragam Menyebabkan Wanita Prihatin Ini Ingin Bantu Ibu Lain Kawal Emosi Dengan Tasneem Naturel

Saya adalah ejen Tasneem Naturel di Sungai Buloh, Selangor yang paling aktif. Nama saya Razanah Abd Rahman. Anda boleh panggil saya Zana. Dan saya adalah ejen yang sangat aktif menghantar produk keluaran Tasneem Naturel kepada pelanggan saya.

Saya sangat mesra dan memang suka bercerita tentang kebaikan produk Tasneem. Sebabnya memang saya pengguna Tasneem yang tegar.

Dulu bayi baru lahir saya selalu meragam. Asyik menangis je. Stress jugak la dibuatnya. Almaklumlah, anak pertama, banyak benda baru kena belajar. Saya berkenalan dengan Tasneem Naturel dari kawan saya. Post dia selalu lalu lalang di facebook, bercerita mengenai kebaikan produk Tasneem Naturel dan keberkesanannya pada anak kecil termasuk bayi baru lahir.

Mula-mula memang susah saya nak percaya. ”Takkan la balm tu boleh stabilkan emosi anak aku.” Lepas tu terfikir lagi, ”Takkan la balm tu dapat sembuhkan batuk anak aku yang dah berbulan ni.”

Tapi lepas saya amalkan sendiri, betullah memang produk Tasneem yang terbaik untuk anak saya. Saya jamin anda mesti suka sangat bila berurusan dengan saya. InsyaAllah. Saya Pasti Ajar Cara pemakaian Yang betol dan berkesan.

Kalau anak-anak kecil anda ada masalah, saya akan recommend balm yang sesuai untuk mengatasi masalah anak anda. Contohnya, anak anda jenis susah nak tidur? Jenis suka tahan mata walaupun dah mengantuk? Jenis kuat mengamuk? Terlalu aktif? Tantrum? Ada masalah sembelit & kembung perut? Masalah demam batuk selsema? Masalah kulit @ eczema? Haaa semua masalah ni boleh diatasi dengan balm dari Tasneem Naturel.

Saya nak semua pelanggan saya puas hati dengan kesan produk Tasneem yang mempunyai pelbagai rangkaian kesihatan bayi. Dan saya nak buktikan saya adalah ejen Tasneem Naturel Sungai Buloh yang terbaik.

Boleh COD tak? Eh mestilah boleh!

Selain bagi nasihat dan pendaftaran ahli, saya juga buat penghantaran produk Tasneem Naturel secara COD ke rumah anda. Anda call atau Whatsapp saja.

Kawasan COD saya adalah di sekitar Sungai Buloh ya.

Hubungi Saya Segera !
Jangan lupa ya. Untuk keterangan lanjut boleh berhubung dengan saya di talian bernombor 012-6532923 melalui aplikasi Call / SMS / WhatsApp.

Jaminan kami, selamat untuk semua lapisan umur dan Tasneem Naturel berasaskan bahan semulajadi dan berkesan.

Mengapa saya?
Saya merupakan pengedar tasneem yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan dan keceriaan anak-anak anda, termasuk bayi baru lahir. Hubungi saya agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda unutk lebih ceria.

Untuk penghantaran, anda boleh memilih untuk COD, namun pos juga boleh diatur ke seluruh dunia menggunakan khidmat Poslaju. Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun CIMB atau Maybank.

Saya Nak Beli !
Hubungi :
Razanah abd rahman
Tasneem Naturel ID :(ID:009581)
SMS & Whatsapp: 0126532923
Email: razanahrahman2015@gmail.com
Fb: Razanah Abdul Rahman

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge