Anak Ketagihan Gadget Ini Cara Penyelesaian Yang Ibu Bapa Boleh Buat. Nombor 3 Paling Bermakna

Cuti-cuti panjang ni ramai ke yang bagi anak gajet? Ramai parents bagi gajet termasuk tv sebab nak anak diam dan behave katanya. Saya pun ada kasi tambah pulak di kampung kan, tapi terhad tempoh penggunaannya. Ada banyak efek kalau anak terdedah dengan gajet terlalu lama. Cari je di google, ada pelbagai kesan diorang kongsikan. Tapi