Pengedar Tasneem Naturel Johor Bahru

Hari ini kita berkenalan dengan ejen Tasneem Naturel yang jauh nun di selatan tanah air, Johor Bahru. Namanya Farha. Farha merupakan seorang Eksekutif Kanan Hartanah di sebuah syarikat pemaju. Farha mempunyai 3 orang anak iaitu Faatih, Khaleeda dan Ferhaad.

Pengedar Tasneem Naturel Johor Bahru

Farha gemar memuatnaik di laman sosialnya tentang perbualan bersama anak perempuan tunggalnya, Khaleeda dengan hashtag dialogmisskhaleeda.

Walaupun Farha mempunyai pekerjaan tetap, tetapi Farha mempunyai minat mendalam dalam perniagaan online. Perniagaan pertama Farha adalah perniagaan tudung custom made jenamanya sendiri iaitu Lil’AisyaRisya.

Farha gigih menerima tempahan, mereka design dan menjahit tudung mengikut citarasa pembeli. Suatu pekerjaan yang leceh dan memakan masa yang lama. Namun, sejak melahirkan anaknya yang kedua, aktiviti menjahit tudung ini terpaksa dikurangkan akibat kengkangan masa.

Malam pertama cubaan menggunakan Sleep Time, Farha mampu tidur lena hingga ke pagi! Subhanallah!

Farha lantas mencuba Calm pada anak sulungnya yang mild autism, T Rub pada Khaleeda yang memang ada masalah berak sembelit, CF Rub ketika anak-anaknya demam selsema dan Skeenz apabila digigit nyamuk. Alhamdulillah kesemua balm Tasneem Naturel ini serasi dengan Farha sekeluarga.

Lantas apabila terdapat promo menjadi ejen pada akhir Julai 2018, Farha tanpa teragak-agak mendaftar menjadi pengedar tasneem naturel dan kini giat menyebarkan kebaikan produk Tasneem Naturel kepada orang lain.

Jika ingin dapatkan balm Tasneem Naturel di kawasan sekitar Johor Bahru, boleh hubungi Farha di Whatsapp. Ataupun boleh juga jenguk kedai Farha di Shopee. Jika ada masa terluang, meh singgah di FB Page Tasneem Naturel Johor Bahru.

Please follow and like ME :

Pengedar Tasneem Naturel Seberang Perai

Assalamualaikum dan selamat berkenalan.

Nama saya Salina binti Yahaya atau lebih mesra dengan panggilan Ina sahaja. Saya berumur 29 tahun. Saya merupakan anak ke lima daripada lapan orang adik beradik. Saya menetap di Pulau Pinang bersama keluarga. Saya mempunyai seorang cahaya mata perempuan yang berumur 3 tahun. Sementara nak membesar ni bermacam-macam telatahnya.

Pengedar Tasneem Naturel Seberang Perai

Ina bekerja sebagai Pembantu Am di sebuah kilang swasta di kawasan perindustrian Juru. Dah berkhidmat selama 6 tahun, agak lama juga lah sebab tu boleh bertahan sehingga kini. Tiada kerja lain selain itu yang Ina lakukan. Zero lah katakan. Ingin mencuba tapi rasa takut sebab tidak pernah menceburi sebarang bisnes online.

Hobi Ina paling simple tapi agak rengah lah juga nak lakukan. Tidak semua Mak suka lakukan. Hehe. Suka sangat memasak, pantang saja jumpa resepi baru pasti nak cuba. Bab mengemas rumah ni kita aja yang lakukan. Kalau suami yang buat, mula rasa tidak puas hati. Haha.

Masa yang terluang akan dihabiskan bersama-sama keluarga. Apa yang penting ibu bapa diutamakan selagi mereka masih ada. Bila ada masa terluang ina serta keluarga selalu beriadah bersama-sama. Sama ada keluar membeli-belah mahupun berkelah.

Pertama kali menceburi bisnes online pada tahun 2018. Masa tu tak berapa serius sebab ingin mencuba aja. Itu pun kosong-kosong pengetahuan tentang bisnes online.

Mula mengenali Tasneem Naturel melalui Facebook. Sebab ada terbaca post yang mengatakan sesiapa yang ingin buat kerja part time dengan untung bersih RM 12. Waktu tu terus timbul rasa minat dan ingin mencuba yang semakin mendalam. Bak kata pepatah “tidak kenal maka tidak cinta”.

Pada Julai 2018, bulan pertama menjadi agen setelah berjaya mendaftar diri menjadi pengedar Tasneem Naturel yang sah di sekitar Penang. Ataupun lebih tepat di kawasan Bukit Minyak, Seberang Perai, dan Simpang Ampat.

Untuk mendapat balm Tasneem Naturel boleh hubungi Ina di Whatsapp. Jika ada masa yang terluang bolehlah singgah di IG Ina, Anak Ceria dan Sihat dan FB Salina Yahaya. Sebarang perkhidmatan pembelian balm secara COD, boleh sahaja dialu-alukan, di sekitar Bukit Minyak dan Simpang Ampat.

Please follow and like ME :

Pengedar Tasneem Naturel Diperlukan

Belum terlambat untuk kalian menjadi sebahagian daripada pengedar Tasneem Naturel atau dikenali dengan TN Rangers!

Bermula 1 Disember 2018, modal yang diperlukan untuk menjadi pengedar Tasneem Naturel adalah RM400.

Tapi ada banyak kelebihan yang kalian boleh dapat :

1. 20% keuntungan runcit
2. Bonus 5-25% dari jualan
3. 10 unit balm
4. Flyers
5. Coaching marketing

Pengedar Tasneem Naturel Diperlukan

Selain itu, dengan menjadi pengedar Tasneem Naturel, kalian akan mendapat  kos pos, ID, dan kad keahlian.

Best kan?

Dan paling best, pakej untuk menjadi pengedar Tasneem Naturel ini, kalian akan dapat bimbingan untuk memulakan bisnes hinggalah berjaya jana pendapatan impian.

Tapi kalian harus tahu, ia hanya bimbingan, bukan ‘pim pim pom’ magik, terus berjaya. Tidak! Hanya kalian sendiri yang akan merealisasikan impian itu.

Jadi, kalian boleh pilih nak sertai pengedar Tasneem Naturel dengan pilihan pakej ini dan hubungi saya segera di +60179845321.

Atau boleh juga klik link ini 

Mia Sowi,
Leader Tasneem Naturel

Please follow and like ME :