Wanita Ini Jatuh Cinta Dengan Tasneem Naturel Selepas Masalah Kulit Alergik Selesai

Hai. Saya Lynn Jamal, stokis Tasneem Naturel Seremban dan Sendayan, Negeri Sembilan. Saya seorang ejen yang sangat aktif sejak 2017.

Mulanya guna balm Tasneem Naturel ni untuk kegunaan sendiri saja. Alhamdulillah, anak-anak sangat serasi dengan balm Tasneem. Tak ada masalah kembung perut, tak berjaga malam. Dan saya juga merupakan pengguna tegar balm Skeenz sebab ada masalah alergik. Kulit cepat elok dan tak tinggalkan parut. Buatkan saya makin jatuh cinta.

Bila lihat ada kawan-kawan yang mempunyai masalah yang sama dengan saya dan anak-anak, saya suka berkongsi kebaikan produk Tasneem ni pada mereka. Kebanyakan daripadanya memberikan feedback yang baik selepas guna. Best kan?

CONSULT PENGGUNAAN PRODUK YANG BETUL

Apa yang penting, saya akan bimbing mereka cara pakai yang betul untuk dapatkan hasil yang memuaskan. Ada sebarang masalah, boleh je rujuk semula dan bincang.

SAYA NAK CEPAT, BOLEH HANTAR KE RUMAH?

Mestilah BOLEH! Biasanya saya memang akan sentiasa simpan stok untuk memudahkan pelanggan saya. Lagi-lagi yang urgent nak pakai la la tu jugak.

Orang-orang Seremban, Sendayan dan sekitarnya, bolehlah Whatsapp atau call saya jika perlukan produk Tasneem ni. Khidmat nasihat sebelum dan selepas jual beli tau.

BOLEH POS JUGAK KE?

Ofkoz BOLEH! Hihi.
Biasanya saya gunakan khidmat Poslaju. Kadang-kadang guna J&T. Tengok kawasan dan permintaan pelanggan.

HUBUNGI SAYA DI SINI.

Untuk tahu info lebih lanjut tentang produk Tasneem, klik link sini tau:

JAMINAN KAMI.

Produk Tasneem adalah berasaskan bahan semulajadi dan mengandungi minyak pati tumbuhan dalam setiap produk. Dikilangkan di kilang berstatus GMP, produk MUSLIM dan DIJAMIN HALAL.

SAYA NAK TAHU LEBIH LANJUT!

Hubungi saya di sini

Whatsapp/Call : 0127163342

FB: Lynn Jamal
IG: Mamapeduli_TasneemSendayan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge